5 geweldige redenen om met een nieuwe opleiding te starten

10/09/2019

Heb je zin in een nieuwe start? Dit zijn in ieder geval vijf fantastische redenen om vandaag nog aan een nieuwe opleiding te beginnen!
 

1. Je bent al even aan het werk, maar hebt zin in iets nieuws

Je wil meer variatie en zoekt een baan waar je meer doet dan aftellen tot het vijf uur is. Je hebt zin in een nieuw avontuur en een baan met toekomst! Benieuwd welke opleiding perfect bij jou past? Meld je dan snel aan voor een van onze infosessies.
 

2. Je wil je kans op een nieuwe baan vergroten

De zoektocht naar een nieuwe baan duurt langer dan gehoopt. Je hebt zin om jezelf onmisbaar te maken op de arbeidsmarkt en hebt besloten je om te vormen tot de perfecte sollicitant. Tijdens onze opleidingen krijg je kennis en vaardigheden waar werkgevers écht naar op zoek zijn. Je leert jezelf, je zaak of je eigen producten verkopen. Word een professional en ga bijvoorbeeld voor een allround!
 

3. Je volgde al een opleiding aan onze school en hebt de smaak nu volledig te pakken

Jezelf blijven ontwikkelen zit in je DNA. Je geniet ervan om indruk te maken met wat je tijdens je vorige opleiding geleerd hebt én je wil vrienden en familie nu nog harder van hun sokken blazen. Kies dan bijvoorbeeld een vervolgopleiding om je toekomstige carrière verder uit te stippelen.
 

4. Je wil je specialiseren

Je denkt praktijkgericht en wil graag alles over je interessegebied weten. Je zoekt een opleiding die je daarbij helpt en een diploma die de kortste weg tussen jou en je droombaan vormt. Bekijk alle thema's en vind jouw droomopleiding!
 

5. Je wil een brug tussen het middelbare onderwijs en je droombaan

Je bent klaar met de middelbare school. Tijd om te doen waar jij zin in hebt en te leren wat jou écht interesseert! Kies hier een opleiding die jou op het lijf geschreven is!
 
Herken jij jezelf in een van deze voorbeelden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden opleidingen aan die je makkelijk vanuit huis volgt. Neem voor persoonlijk studieadvies contact op met één van onze opleidingsadviseurs, meld je aan voor onze infosessies of lees een gratis proefhoofdstuk.
 
Tot snel!


previousLabel

Help, mijn fietsband is lek!

nextLabel

Hoe word jij de beste versie van jezelf..

blogTags


StudiekeuzeTwijfel studiekeuzeStudiehulpOpleidingen op maatOpendeurdagenWat moet ik studerenStudiekeuze hulpType studentenNieuwe carriereCarriereswitchBijlerenStudiewijzerWat moet ik studerenStudie met een toekomstVolwassenenon

blogShare