Slaag voor jouw examen aan het Centrum voor Afstandsonderwijs

Aan het Centrum voor Afstandsonderwijs start je snel jouw carrière. Kies nu voor een waardevol diploma.


Gratis examen

Gratis herkansing

Waardevol diploma

Gratis verstuurd

Je hebt examengarantie

Het Centrum voor Afstandsonderwijs staat bekend om zijn hoogkwalitatieve cursussen. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun expertise. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven.

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw waardevolle diploma snel naar je op. Niet onmiddellijk geslaagd? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt!

Jouw examen is inbegrepen

Het examen aan onze school is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je niet onmiddellijk slaagt, mag je herkansen. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega. Voor deze extra service ben je geen bijkomende kosten verschuldigd. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Onbeperkt herkansen is gratis!

Je hebt hoge slaagkansen

Het Centrum voor Afstandsonderwijs behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingskansen van België. Dit is ten eerste omdat je onbeperkt examen mag afleggen. Daarnaast word je perfect voorbereid op het examen via de eCampus. Dat online leerplatform bevat examenvragen uit het verleden. Je kan ook testexamens afleggen zodat je perfect kan inschatten of je klaar bent om te slagen.

Het is eenvoudig. Als je deelneemt aan alle lessen en je je goed voorbereidt op het examen, slaag je. Daarna krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-