​​​​​​​

Waar word ik fietsenmaker?


Fietsenmakerworden.com staat garant voor een kwalitatief en flexibel studietraject. Daarom volg jij de opleiding Fietsenmaker via een praktijkgerichte thuisstudie. Zo leer je de kneepjes van het fietsvak vanuit je eigen garage, in het dichtstbijzijnde fietscafé of gewoon ergens onderweg!

Flexibel studietraject

Tijdens je thuisstudie Fietsenmaker kies je zelf de locatie van je opleiding. Wil je een carrière uitbouwen en tegelijkertijd je hobby's onderhouden? Dat is mogelijk! Dankzij je flexibele studieplek bepaal je zelf de invulling van jouw eigen agenda. Zit je onderweg met vragen? Dan reken je op de persoonlijke begeleiding van je ervaren docent. Als vakexpert voorziet hij jou van online oefeningen en extra lesmateriaal. Zo word jij gegarandeerd een bekwame fietsenmaker!

ONTDEK DE OPLEIDING FIETSENMAKER

Maak een tussenstop

Wil je graag meer informatie over onze thuisstudie Fietsenmaker ontvangen? Fiets dan eens langs een van onze campussen. Wij vertellen je er alles over je carrièremogelijkheden met deze veelzijdige opleiding. Bovendien krijg je dan alvast een voorsmaakje van het cursusboek. Ben je ervan overtuigd dat de opleiding Fietsenmaker jouw ideale match is? Dan schrijven we je meteen in! Ontdek hieronder de campus bij jou in de buurt:


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-