​​​​​​​

Waarom kies ik voor Fietsenmakerworden.com?

Fietsenmakerworden.com is gespecialiseerd in de vorming van deskundige fietsenmakers. Dat doen we aan de hand van onze gevarieerde thuisstudie. Ontdek hieronder de bevindingen van de alumni van onze opleiding Fietsenmaker.


"Flexibel"

"Mijn interesse voor fietsherstel begon bij mijn wielerpassie. Hoe meer ik erover leerde, hoe meer het begon te kriebelen om van mijn hobby mijn beroep te maken. De flexibele studiemethode gaf me de kans om mijn opleiding met mijn drukke gezinsleven te combineren. Van een win-winsituatie gesproken!"

- Eric

"Veelzijdig"

"Deze opleiding benadert fietsherstel vanuit een zo breed mogelijk perspectief. Hierdoor ken je na een tijdje elke schroef en bout van elk type fiets. Zelf heb ik een voorliefde voor mountainbikes en BMX'en. Ik ben dan ook trots om te mogen zeggen dat ik tegenwoordig in mijn eigen speciaalzaak werk."

- Maya

"Praktijkgericht"

"Ik was aangenaam verrast over de praktische toepasbaarheid van deze thuisstudie. Wanneer ik in mijn eentje moet studeren, heb ik namelijk de neiging om de theorie snel door te nemen. Maar deze cursus hield ik gewoon bij de hand tijdens het gesleutel aan mijn fietsen. Bovendien werd ik tijdens mijn studie voortdurend begeleid.

- Jonas

"Persoonlijk"

"Ik werk graag met mijn handen. Een carrière als fietsenmaker is me dus op het lijf geschreven! Ik was al van heel wat markten thuis voor ik aan de opleiding begon. Hierdoor had ik al wat meer technische bagage. Gelukkige bleef de docent me uitdagen met extra oefeningen. Hierdoor heb ik alsnog veel nieuwe skills geleerd!"

- Anouk

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-