Wie maakt van mij een bekwame fietsenmaker?

Tijdens je opleiding Fietsenmaker word je voortdurend bijgestaan door professionals met kennis van zaken. Ontdek hieronder wie steeds met raad en daad voor je klaar staat!


Ervaren vakexperten

Als student Fietsenmaker krijg je een jaar lang persoonlijke begeleiding van je gedreven docent. Zit je met een vraag of wil je graag extra oefeningen maken? Dan contacteer je jouw docent gemakkelijk via de eCampus. Zo krijg je binnen de 48 uur de informatie die jij nodig hebt om een succesvolle fietsenmaker te worden!

ONTMOET JE DOCENT

Enthousiaste opleidingsadviseurs

Zit je nog met vragen over de thuisstudie Fietsenmaker? Of wil je jouw ambitieuze toekomstplannen alvast eens polsen bij een deskundige? Dan ben je bij onze opleidingsadviseurs aan het juiste adres! Aan de hand van hun mensenkennis helpen ze jou bij de lancering van je carrière als fietsenmaker.

ONTMOET ONS TEAM


Amanda (39)

Vorig jaar werd ik plots de materiaalmeester van mijn wielerploegje. Door mijn beperkte technische kennis bleek dat een hele uitdaging. Dankzij het engelengeduld van mijn docent verdien ik momenteel een centje bij als professioneel fietsenmaker.

Ervaringen

Matthias (37)

Roel, de docent van de thuisstudie Fietsenmaker, weet echt waarover hij spreekt! Het is duidelijk dat hij al enkele jaren praktijkervaring op de teller heeft staan. Hij vertelt dan ook vol passie over de stiel. Zijn lessen zijn uitdagend voor wielerliefhebbers van elk niveau.


​​​​​​​

Lou (25)

Ik droomde al langer van een technisch beroep maar mijn studiekeuze bleef altijd een raadsel. Tot ik met een opleidingsadviseur van Fietsenmakerworden.com ging praten! Ik prijs me nog elke dag gelukkig met mijn keuze voor deze opleiding!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0