Stage = nuttige werkervaring tijdens je opleiding

Onze opleidingen zijn erg jobgericht. Dat wil zeggen dat je theorie leert waar nodig, maar vooral veel zelf de praktijk oefent. Daarnaast stage lopen is meestal optioneel, maar wel een bijzonder slimme keuze. Een job uitoefenen betekent dat je persoonlijk contact hebt met mensen uit jouw vakgebied en met (potentiële) klanten. Zo leer je met mensen om te gaan, en doe je belangrijke werkervaring op. Vaardigheden die je in je latere carrière zeker en vast toepast. Een stage volgen is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Werkgevers schatten de waarde van de opleidingen die jij hebt gevolgd aan Het Centrum voor Afstandsonderwijs hoog in. Doe je daar nog een stage bij, dan zorg jij voor de optimale voorbereiding op je toekomstige job.


"Boekhouden in de theorie is een ding. In de praktijk is het weer iets anders. Daarom wou ik een stage doen. Zo voelde ik meteen wat het is om in team te werken en hoe ik functioneerde onder druk. Best goed blijkbaar, want mijn stageplek is ondertussen mijn vaste werkgever geworden. De opleiding bereid je dus perfect voor op wat de toekomst brengt."

Willem, oud-student Boekhoudkunde.

Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst

Wil je graag stage lopen? Prima! Van zodra je je stageplek hebt gevonden, bezorgen onze opleidingsconsulenten jou een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken deze papieren zodat jij meteen op je stageplek aan de slag gaat. Je volgt tot 300 uren stage. Zorg dat je je stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo neemt jouw carrière een vliegende start!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0