vacancies_join_docent?

Wil jij jouw kennis over fietsherstel en -onderhoud doorgeven aan tal van ambitieuze en gedreven studenten? Is het jouw doel om anderen te inspireren? Dan ben je bij Fietsenmakerworden.com aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo krijg je de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent bouw je al snel een netwerk over heel Vlaanderen uit. Bovendien staat ons enthousiaste team steeds voor je klaar om je te begeleiden bij je onderwijscarrière.  

vacancies_discover

vacancyYesIWillTeacher

vacancies_talent

vacancies_spontan

vacancies_we_offer

vacancies_offer_1

Een nog betere docent worden? Je volgt al onze opleidingen gratis. En dat waar en wanneer je wil. Zo blijf je up to date met de laatste trends.

vacancies_offer_2

Aan onze school krijg je heel wat vrijheid. Zo bepaal jij hoe jouw lessen eruitzien. Zolang jij je studenten klaarstoomt voor de arbeidsmarkt, zijn wij tevreden.

vacancies_offer_3

We willen onze samenleving beter maken. We willen mensen helpen. We geloven dat een opleiding de mogelijkheid heeft om mensen te bevrijden. Het geeft hen nieuwe perspectieven en nieuwe kansen in de toekomst.

vacancies_offer_4

Zit jij bomvol goede lesideeën? En wil je die graag uitvoeren? Bij ons krijg je de ruimte om jouw plannen werkelijkheid te maken.

vacancies_offer_5

Je komt terecht in een jong en dynamisch team. We kijken naar meer dan talent. We zoeken vooral iemand die een goede aanvulling is voor Fietsenmakerworden.com. Iemand waarmee het klikt. Iemand die studenten kan inspireren. En hen kan motiveren.

vacancies_offer_6

Verleg bij ons je grenzen. We zijn een internationale opleidingsgroep die in verschillende landen actief is. Dat geeft jou de kans om het buitenland te verkennen en over de grenzen heen les te geven.


vacancies_hoe

vacancies_discover

vacancies_others

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij Fietsenmakerworden.com. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk! Fietsenmakerworden.com heeft wereldwijde ambities, die jij mee mag waarmaken.

vacancies_discover