Jouw studietraject? Een plezierritje!

Wil je graag fietsenmaker worden? Schrijf je dan in voor onze gelijknamige thuisstudie en ontdek de voordelen van deze praktijkgerichte opleiding!


Snelle

start

Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Zet je dan maar schrap, want de opleiding Fietsenmaker start meteen na je inschrijving. Ready, set, go!   

Praktijkgerichte

opleiding

Tijdens je opleiding leer je alles over het herstel en onderhoud van allerlei soorten fietsen. Bovendien krijg je praktische tips om een vakbekwame fietsenmaker te worden.

Geavanceerde

lesinhoud

Jouw gepassioneerde leerkracht houdt je cursusmateriaal voortdurend up-to-date. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe trends en technieken. 

Ultieme

bewegingsvrijheid

De opleiding Fietsenmaker volg je via een thuisstudie. Zo kies je zelf de tijd, de locatie en het tempo van je studietraject. Trek je een sprintje of ga je voor een intervaltraining?

Persoonlijke

begeleiding

Zit je tijdens je studietraject met vragen? Dan reken je op de deskundige uitleg van je ervaren docent en de praktische ondersteuning van onze opleidingsadviseurs!  

Dynamische

beroepsuitwegen

Een diploma Fietsenmaker biedt verschillende carri√®remogelijkheden. Wat is jouw droom? Een job in een fietscaf√© of sportwinkel? Of word je liever zelfstandige? 

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0